Cursusproject Amerongen

UPDATE DD. 27 april 2020

Afgelopen dinsdag is bekend geworden dat de eerder genomen maatregelen nog steeds van kracht zijn, jammer maar begrijpelijk. Gelukkig was er ook positief nieuws: onze kinderen kunnen na de meivakantie weer gedeeltelijk naar school en sport.

Positief denken is belangrijk in deze tijden van crisis, evenals het hebben van het vooruitzicht op leuke activiteiten. Dus zijn wij alvast begonnen met het opnieuw inplannen van ons programma. Samen met onze docenten hebben we een aantal activiteiten van dit voorjaar kunnen verschuiven naar de maanden september, oktober en november.

Alles natuurlijk wel onder het voorbehoud dat we in het najaar weer samen mogen komen, elkaar ontmoeten en samen leuke dingen te doen.

Via de nieuwsbrief blijven wij u op de hoogte houden van nieuwe, of nieuw geplande activiteiten. U kunt natuurlijk zelf ook de website regelmatig bekijken.

We wensen u voor de komende tijd een goede gezondheid. Pas goed op uzelf en uw naasten.

Jolanda Boersma

Voorzitter Cursusproject Amerongen