Cursusproject Amerongen

UPDATE DD. januari 2021

De eerste lezing in 2021 zit erop. Het was even puzzelen hoe we het zouden doen, maar uiteindelijk is het perfect gelukt om de in twee delen gegeven lezing van Barry Heinrichs over de kunst in Amerika, genaamd The American Dream, online aan te bieden. Weliswaar niet in een livestream, maar toch.

Het tweede moment wordt de livestream wijnproeverij op 29 januari.

Ons uitgangspunt blijft het respecteren van de Corona maatregelen zoals die op het moment dat de activiteiten plaatsvinden gelden. Het ziet er niet naar uit dat we op korte termijn weer met elkaar in een zaal mogen zitten. Daarom zijn wij op dit moment druk bezig om te kijken welke activiteiten we wellicht online kunnen aanbieden. We houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief en ons Facebook account.

We wensen u voor de komende tijd een goede gezondheid. Pas goed op uzelf en uw naasten.

Jolanda Boersma

Voorzitter Cursusproject Amerongen

Corona Protocol

Loop voordat u naar de workshop/lezing gaat nog even de Corona checklist door die wij hebben ingesloten bij de herinneringsmail. Wanneer u één van de vragen met “Ja” heeft beantwoord; meldt u zich dan af bij de begeleider van de workshop/lezing...

Verder lezen »

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief