Cursusproject Amerongen

UPDATE DD. 25 maart 2020

De overheidsmaatregelen die vanaf 23 maart jl. van toepassing zijn om het corona virus een halt toe te roepen zijn inmiddels van kracht.

Alle evenementen, groot en klein, zijn tot 1 juni aanstaande verboden.

Dat betekent helaas ook dat wij al onze cursussen inclusief workshops, lezingen en rondleidingen tot 1 juni niet door kunnen gaan. Heel jammer, maar uiteraard heel logisch en begrijpelijk.

We willen onze enthousiaste deelnemers echter niet graag teleurstellen. Daarom gaan we samen met onze bevlogen docenten proberen de cursussen op een later tijdstip alsnog aan te bieden.

Hierbij hanteren we de volgende uitgangspunten:

  • Alle gedane inschrijvingen blijven geldig.
  • Alle cursussen worden afhankelijk van de mogelijkheden van de docent zoveel mogelijk verplaatst naar een later tijdstip in het jaar.
  • De deelnemers worden door hun cursusbegeleider ge├»nformeerd over het verplaatsen of annuleren van de cursus.
  • Als het niet mogelijk is een cursus te verplaatsen, of u kunt niet deelnemen op de nieuwe datum dan zullen wij u uw inschrijfgeld restitueren.

Mocht u vragen hebben over het wel of niet doorgaan van uw cursus, dan kunt u contact opnemen met de cursusbegeleider die vermeld staat bij de cursus. Wij zullen u uiteraard via onze nieuwsbrieven en website op de hoogte houden.

We wensen u voor de komende tijd een goede gezondheid. Pas goed op uzelf en uw naasten.

Jolanda Boersma

Voorzitter Cursusproject Amerongen