Soms hadden we er last van. Van onze naam. Dan meenden mensen dat we er ‘alleen voor Amerongen’ zijn. Dat lag natuurlijk aan onze naam: Cursusproject Amerongen immers. En dat terwijl we er voor de hele Heuvelrug zijn. Dat vinden wij niet alleen, dat ís ook zo. Want onze deelnemers komen uit alle dorpen van de Heuvelrug en zelfs daarbuiten.

Dat is de reden waarom we een andere ‘voornaam’ hebben gekozen. Een naam die ook meteen duidelijk maakt wat we graag willen. Namelijk onze deelnemers ‘wijzer’ maken over de thema’s waar we actief op blijven: natuur & milieu, kunst, cultuur & geschiedenis, creatief & hobby, mens & samenleving en koken & proeven.

Onze ‘roepnaam’ wordt dus Wijzer op de Heuvelrug en de ‘achternaam’ blijft Cursusproject Amerongen omdat we onze feitelijke herkomst niet willen verloochenen en we ons realiseren dat we zo al 50 jaar (!) heten.

Bij dit alles hoort ook een nieuw uiterlijk. We hebben een nieuw logo laten ontwerpen en ook de website is opgefrist.

Maar… wát er ook verandert… we blíjven met enthousiasme interessante activiteiten organiseren. Om wijzer van te worden!