Door een aantal hele nare omstandigheden zijn we noodgedwongen op zoek naar uitbreiding van ons team vrijwilligers.

We zijn momenteel met 6 personen. De voorzitter, secretaris, penningmeester en daarnaast een co√∂rdinator van de cursussen; iemand die de website en de nieuwsbrief verzorgd en dan nog een cursusbegeleiders. Dat wil niet zeggen dat de anderen geen cursussen begeleiden want dat doet eigenlijk iedereen. We zoeken nog twee mensen die het leuk vinden om samen met ons nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Wat doet een vrijwilliger nu eigenlijk en hoeveel tijd kost dat. Allereerst krijg je een intake gesprek waarin we al jouw vragen zullen beantwoorden. Ben je dan nog steeds “in”, dan kun je een aantal maanden meelopen en bekijken om jouw eerste indruk de juiste is en of je verder wil gaan. In deze “stageperiode” staat er altijd iemand van ons paraat om je te helpen. Zeg na deze periode: OK heel leuk, ik doe mee, dan kun je daadwerkelijk aan de slag met nog steeds die “coach”. Interesse voor een intake? Bel dan met Jolanda Boersma 0655888504 of met Wery Knaven 0611018518.