Cursusproject Amerongen

Anders omgaan met – (Gaat niet door)

Je kent het vast wel; ineens beland je in een gesprek waar je helemaal geen trek in hebt. Of erger nog, het gesprek loopt uit de hand. Later denk je dan vaak: hoe had ik dit kunnen voorkomen, hoe had ik dit anders kunnen doen?

Zowel privé als werk gerelateerd kun je in situaties terecht komen waarin je moet handelen, maar soms niet weet hoe; waarin je iets moet zeggen, maar niet zo vlug weet wat.
In deze cursus gaan we met elkaar praktijksituaties op verschillende manieren naspelen en leren we vanuit een andere invalshoek hiernaar te kijken en ermee om te gaan. We reflecteren hierbij op onszelf en elkaar. Het zijn vaak maar kleine dingen waardoor communicatie stroef verloopt. Door je anders op te stellen in een gesprek, op een andere manier te reageren, echt te kijken en te luisteren naar de ander, leer je meningsverschillen of conflicten beter te hanteren en misschien zelfs wel te voorkomen. En natuurlijk spreken we met elkaar af, dat wat behandeld wordt binnen de groep blijft.
Kirsten Benschop is theatermaker, tekstschrijver en trainer bij K’onTour Theater en heeft ruime ervaring in het werken mét en voor mensen. Zie ook www.k-ontour.nl

Meer afbeeldingen

Details

Dag
twee maandagavonden
Datum
eerste avond 30 maart
Tijd
19:30 uur
Locatie
Allemanswaard, Allemanswaard 13, 3958 KA Amerongen
Cursusprijs
€30,00
Materiaalkosten
-
Meenemen
Onder leiding van
Kirsten Benschop
Contactpersoon
Paul Machielsen
Telefoon
06 39196625

Cursusdata

  • 30 maart 2020
  • 06 april 2020