De Italiaanse keuken (Volgeboekt)

en dit is de tweede kookworkshop: Italiaanse keuken

Voor mensen die zin hebben om onder leiding van een kok in de keuken te gaan staan hebben we dit voorjaar 2 nieuwe kookworkshops: Koken met streekproducten + De Italiaanse keuken.

Dit is de kookworkshop De Italiaanse keuken. In een kleine groep ga je met elkaar een 3-gangen menu volgens de Italiaanse keuken bereiden. Dolce vita, het goede leven, is wat de Italianen vieren met goed eten, wijn, en samen zijn met de familie. Italianen houden van streek gebonden gerechten. De mensen uit het zuiden hielden vooral van pasta, olijfolie en gerechten die waren bereid met hun zoete groenten en fruit. In het noorden was het vooral rijst, polenta en stoofschotels. Vandaag de dag is deze etens-scheiding vervaagt en is men minder gebonden aan seizoenen en lokale producten. De gerechten worden na afloop gezamenlijk gegeten.

Elsbeth Reimer is de vaste kok voor Het Gouden Hart in Leersum. Zij heeft de middelbare hotelschool afgerond, heeft daarna een opleiding tot vinoloog gedaan en is jaren als kok in Keulen werkzaam geweest. Naast kok is haar andere passie paarden en heeft zij o.a. actief wedstrijden gereden.

De prijs is inclusief ingrediënten, exclusief de drank die bij het eten geschonken wordt.

Meer afbeeldingen

Details

Dag
woensdagavond
Datum
12 juni 2024
Tijd
19.30 uur
Locatie
Het Gouden Hart, Rijksstraatweg 46 in Leersum
Cursusprijs
€35,00
Materiaalkosten
-
Meenemen
neem zelf een kookschort mee
Onder leiding van
Michel Willems
Contactpersoon
Jolanda Boersma
Telefoon
06-55888504

Cursusdata

  • 12 juni 2024