Cursusproject Amerongen

De tuin als metafoor

De tuin als metafoor van je leven. Schrijvend dwalen we door jouw innerlijke tuin.

Waar valt je oog op? Wat wil je zaaien? Wat wil je straks oogsten? Wat woekert en wat wil je uitdunnen? Welke kleuren mis je in je tuin? Is er onkruid aanwezig? Wat blijft achter in de groei en verdient wat extra mest?

De schrijver Leonard Woolf zag “de tuin als een minibeschaving, die altijd maar een paar stappen verwijderd is van verval en jungle. Je moet eraan blijven werken om ‘m gezond te houden. De tuin is als het leven”.

Tijdens deze workshop staat het plezier in schrijven centraal. Kennis met schrijven of ervaring is niet vereist. En ook belangrijk: er is geen goed of fout! Het zijn tenslotte fragmenten van jouw verhaal. Laat je verrassen door wat er in je leeft en gehoord en verwoord wil worden.

Conny Plomp  begeleidt deze workshop. Al sinds haar 13e jaar schrijft zij dagboeken. Ze heeft diverse cursussen gedaan op het gebied van schrijven. Het plezier dat je beleeft van schrijven draagt zij graag over, door het geven van workshops en cursussen. Dit doet zij inmiddels, naast haar werk als verpleegkundige, ruim 10 jaar.

Kijk ook eens op haar website Schrijfpassie.nl

Meer afbeeldingen

Details

Dag
donderdagavond
Datum
4 november 2021
Tijd
19:30 uur
Locatie
Tabaksschuur Amerongen, Veenseweg 8, 3958 ET Amerongen. Parkeren bij Sportpark De Burgwal, adres Burgwal 2-4. Vandaar ca. 5 minuten lopen.
Cursusprijs
€15,00
Materiaalkosten
-
Meenemen
Onder leiding van
Conny Plomp
Contactpersoon
Carla Knopperts
Telefoon
06-13913506

Cursusdata

  • 04 november 2021