Cursusproject Amerongen

Een moskussen met nazomerbloeiers maken

Een kussen van mos en nazomerbloeiers maken om de zomer nog wat langer vast te houden.

In deze workshop ga je een prachtig moskussen maken. Eerst ga je met behulp van kippengaas het kussen in de door jou gewenste vorm maken waarna je de vorm met mos kunt bedekken. Daarna kun je jouw moskussen naar je eigen wensen opmaken met de mooiste najaarsbloeiers. Leuk op de tuintafel en voor verlengen van de zomer!

 

Onder leiding van Marian Bouman, eigenaresse van Bloembinderij ’t Blommeke ga je aan de slag om in twee uur je eigen moskussen te maken met prachtige najaarsbloeiers. En wil je meer of andere materialen gebruiken? Geen nood want de winkel van Marian biedt volop keuze om je eigen unieke moskussen te maken.

 

Marian Bouman is opgeleid tot Meesterbinder en sinds 1990 eigenaresse van Bloembinderij ’t Blommeke. Met veel passie en enthousiasme helpt Marian haar klanten graag bij het samenstellen van mooie boeketten, de aanschaf van planten, potten en vazen of bij het opmaken van bruidsboeketten of rouwarrangementen.

Meer afbeeldingen

Details

Dag
dinsdagavond
Datum
22 september
Tijd
19:30 uur
Locatie
Tabaksschuur Amerongen, Veenseweg 8, 3958ET Amerongen (Parkeren bij Sportpark De Burgwal, adres Burgwal 2-4. Vandaar ca. 5 minuten lopen.)
Cursusprijs
€12,00
Materiaalkosten
€25,00
Meenemen
ijzertangetje, schort
Onder leiding van
Marian Bouman
Contactpersoon
Jolanda Boersma
Telefoon
06-55888504

Cursusdata

  • 22 september 2020