Cursusproject Amerongen

Interactieve Spaanse wijnproeverij

Heerlijk! “Coronaproof” Spaanse wijn proeven, thuis aan je eigen eettafel en tegelijkertijd online je ervaring delen en je kennis van Spaanse wijnen vergroten.
LET OP : nieuwe datum !!

Na het succesvolle uitstapje naar de Italiaanse wijngaarden gaan we nu naar Spanje.

De Spaanse wijnproefavond wordt deels online gegeven. De wijn proef je thuis in je eigen omgeving en via een online Zoom verbinding neemt Ruud IJzelendoorn van Bobtaste.nl je in ruim 2 uur mee naar Spanje, een van de belangrijkste wijnlanden van de wereld. Het wijnproeven thuis en het online delen van de observaties met de andere deelnemers wordt afgewisseld met de specifieke bijzonderheden van de verschillende wijnen, vergezeld door filmpjes, foto’s en leuke wijn weetjes. Na afloop weet je meer over Spaanse wijnen hun specifieke herkomst en heb je geleerd hoe je door bewust te kijken, te ruiken en te proeven van een glas wijn deze beter kan beoordelen.

We gaan 6 kwaliteitswijnen proeven: 3 witte en 3 rode wijnen. Deelnemers die in Amerongen of Leersum wonen krijgen de wijn de dag voorafgaand aan de wijnproeverij thuisbezorgd en anders kun je de wijnen zelf in Amerongen ophalen. De wijnen zijn verpakt in een klein wijndoosje. Deze bestaat uit 6 miniatuurverpakkingen die direct na aankomst ongeopend in de koelkast geplaatst dienen te worden (ook de rode wijn). Een miniatuurtje bevat 100 ml. wijn, goed voor 2 proefglazen waardoor je met één inschrijving de wijnproeverij dus ook prima met z’n tweeën kunt doen. Omdat je de wijn lekker thuis aan je eigen eettafel kunt proeven, dien je wel zelf te zorgen voor glaswerk, een kwispedoor (spuugbak) en water om tussendoor te drinken.

Voorafgaand aan de wijnproeverij ontvang je via mail de uitnodiging met de link naar de online interactieve proeverij (dit gaat automatisch; er hoeft geen applicatie te worden gedownload). Je bent zelf verantwoordelijk voor een goedwerkende verbinding, laptop, PC of tablet mét werkende camera en microfoon.

De wijnproeverij wordt op een leuke en ontspannende wijze gegeven en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Minimaal aantal inschrijvingen om de wijnproeverij door te laten gaan is 7 inschrijvingen
Maximaal 14 inschrijvingen mogelijk.

Tijdstip 20.00 – ca. 22.00 uur

 

Klik op de foto om alvast in de stemming te komen

Meer afbeeldingen

Details

Dag
vrijdag
Datum
23 april 2021
Tijd
Vanaf 20:00 uur
Locatie
online proeverij
Cursusprijs
€35,00
Materiaalkosten
-
Meenemen
Onder leiding van
Ruud IJzelendoorn
Contactpersoon
Jolanda Boersma
Telefoon
06-55888504

Cursusdata

  • 23 april 2021

Corona Protocol

Loop voordat u naar de workshop/lezing gaat nog even de Corona checklist door die wij hebben ingesloten bij de herinneringsmail. Wanneer u één van de vragen met “Ja” heeft beantwoord; meldt u zich dan af bij de begeleider van de workshop/lezing...

Verder lezen »

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief

Corona Protocol

Loop voordat u naar de workshop/lezing gaat nog even de Corona checklist door die wij hebben ingesloten bij de herinneringsmail. Wanneer u één van de vragen met “Ja” heeft beantwoord; meldt u zich dan af bij de begeleider van de workshop/lezing...

Verder lezen »

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief