Koken met streekproducten (kookworkshop)
Dit is de kookworkshop Koken met streekproducten. In een kleine groep ga je met elkaar een 3-gangen menu bereiden waarin streekproducten worden verwerkt. De gerechten worden na afloop gezamenlijk gegeten. Ook zal de dan dichtbij zijnde Kerst zijn invloed al hebben op het menu.
We mogen weer gebruik maken van de facilitaire voorzieningen van Het Gouden Hart in Leersum.
Dit keer is Jean Paul Smeets onze Chef Kok. Hij is ooit begonnen bij La Mangerie in Doorn en daarna in Utrecht Wilhelminapark, Wijk bij Duurstede, Rodestijn Doorn enz. Daarna heeft Jean Paul een eigen restaurant gehad in Leersum, een lunchroom in Veenendaal, een Foodtruck en ijsspan en werkt hij nu in Zeist.
Hij heeft een aantal jaren geleden al eens een drieluik kookworkshop (Italiaans, Mexicaans en Zweeds) voor het Cursusproject gegeven in de Proloog.
De ingrediënten en een wijntje zijn in de prijs inbegrepen.