Cursusproject Amerongen

Kook eens iets anders (Nieuwe data)

Elke avond weer de vraag: Wat eten we vanavond? En dus elke dag weer zoeken naar eens iets anders dan stamppot of soep of een karbonaadje. Laat je inspireren door dit drieluik.

Afgelopen jaar hebben we Scandinavië, Mexico en New Orleans aangedaan in het drieluik.

Dit jaar eens iets anders.
De eerste avond bezoeken we de Griekse keuken.

De tweede avond gaan we op de vegetarische toer. Op zoek naar heerlijke vegetarische gerechten.

De derde avond gaan we doorbrengen in Italiaanse sferen.

We koken deze avonden weer onder leiding van Chef Kok Jean-Paul Smeets. Voorheen eigenaar Touché in Leersum en thans werkzaam in het Jazzcafé in Utrecht en eigenaar van TouringKitchen.

In deze avonden wordt je weer uitgedaagd om drie zéér verschillende kookstijlen in praktijk te brengen. Elke avond wordt een driegangenmenu bereid en uiteraard eten we dat gezamenlijk op met een heerlijk bijbehorend drankje.

Jean-Paul zorgt voor alle ingrediënten (groente, kruiden enz.). Bijzondere keukens vragen om bijzondere ingrediënten. Om die kosten te dekken betaal je elke avond € 12,50 aan JP. Drankje bij het eten is in de prijs inbegrepen.

Let op: Wanneer je graag in wil schrijven en je kan een van de avonden niet, dan mag je iemand anders voor jou in de plaats laten komen. Wel even in overleg met de cursusbegeleider graag.

Meer afbeeldingen

Details

Dag
drie dinsdagavonden
Datum
de eerste avond is 27 oktober
Tijd
19:00 uur
Locatie
keuken van De Proloog, Allemanswaard 27, 3958 KA Amerongen
Cursusprijs
€60,00
Materiaalkosten
€37,50
Meenemen
neem een leuk schort mee
Onder leiding van
Jean Paul Smeets
Contactpersoon
Wery Knaven
Telefoon
0611 018 518

Cursusdata

  • 27 oktober 2020
  • 10 november 2020
  • 24 november 2020