Cursusproject Amerongen

Op de huid! Lezing over huidkanker (Gaat niet door)

Deze lezing over huidkanker wordt u gratis aangeboden door Amerongen gezond in samenwerking met de Stichting Melanoom en Cursusproject Amerongen met als doel u voor te lichten over huidkanker.

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker. De verwachting is dat het aantal mensen dat huidkanker krijgt de komende jaren alleen maar zal toenemen. Eén op de zes Nederlanders krijgt er in zijn of haar leven mee te maken. Gelukkig zijn veel vormen van huidkanker goed te behandelen, mits vroeg ontdekt.
Tijdens deze lezing krijgt u meer te horen over huidkanker, de verschillende vormen, hoe u uzelf en uw dierbaren en anderen kunt controleren, waar u op moet letten en wat u preventief kunt doen. Een nuttige en leerzame avond waarna u met de juiste ‘bril’ naar vlekjes en plekjes op uw huid kijkt!
Amerongen Gezond heeft als doel de bewoners van Amerongen en omgeving te ondersteunen in het vinden van de juiste hulp en begeleiding. Dit doen wij door, onder meer, (onderlinge) kennisoverdracht en het onderling informeren van elkaars aanbod. Waar passend verwijzen wij naar elkaar door. Wij zijn zichtbaar aanwezig binnen het dorp en zijn bereikbaar via de website. Amerongen Gezond is een netwerk van fysieke- en geestelijke zorgprofessionals.

NB: Koffie en thee tijdens deze lezing kost € 1,– per consumptie.

Meer afbeeldingen

Deze lezing is geannuleerd (Corona virus beleid)

Details

Dag
woensdagavond
Datum
8 april
Tijd
20:00 uur
Locatie
Napoleonschuur, Burgemeester Jonkheer H. van Den Boschstraat 44, 3958 CD Amerongen
Cursusprijs
Gratis
Materiaalkosten
-
Meenemen
Onder leiding van
Barbara Meijer en Stichting Melanoom
Contactpersoon
Jolanda Boersma
Telefoon
06 55888504

Cursusdata

  • 08 april 2020