Cursusproject Amerongen

Samen zingen rond Kerst

Samen zingen

Vind je het leuk om te zingen, maar heb je geen tijd om je aan te sluiten bij een koor of durf je dit niet omdat je denkt dat je niet zo goed kunt zingen…? Dan is dit misschien iets voor je!

Het Cursusproject Amerongen organiseert een paar avonden in de periode rond Kerst om samen te zingen. Het zijn 3 avonden. De eerste avond zing je met de mensen die zich hebben aangemeld voor deze “cursus”. De tweede avond oefen en zing je mee met het koor VoiceMail en de derde avond geven we een klein concertje met VoiceMail voor iedereen die jij uitnodigt. Wellicht ontdek je dan of een koor iets voor je is, of dat je het gewoon fijn hebt gevonden om een aantal avonden met elkaar muziek te maken. In ieder geval de moeite waard om het uit te proberen.
De dirigent deze avonden is Elien van de Meer, dirigent van VoiceMail in Amerongen. Het leuke van dit koor is dat het 20 jaar geleden is opgericht naar aanleiding van een soortgelijke avond van het cursusproject als we nu weer organiseren. En het koor bestaat nog steeds!

Drie avonden dus: dinsdag 29 november; maandag 5 december en maandag 12 december.

Meer afbeeldingen

Details

Dag
Dinsdagavond
Datum
29 november 2022
Tijd
19:30 uur
Locatie
start in de Rijnkapel
Cursusprijs
€30,00
Materiaalkosten
-
Meenemen
Onder leiding van
Elien van der Meer
Contactpersoon
Janette Post
Telefoon
06-81413595

Cursusdata

  • 29 november 2022
  • 05 december 2022
  • 12 december 2022