Cursusproject – Amerongen

Sushi maken voor beginners (workshop) (Volgeboekt)

Nu mag je ze zelf maken

안녕하세요,
(annyoung haseyo, oftewel hallo in het Koreaans)

Mijn naam is Mignon Willems en ik woon in Elst (Gld) met mijn man, twee zoons (2, 6 jaar) en mijn rijstkoker.

Mijn passie voor Sushi is ontstaan doordat ik in 2009 mijn biologische familie terugvond en mijn moeder mij ‘ kimbab’ leerde maken. ‘Kim’ staat voor zeewier en ‘bab’ staat voor rijst. Oftewel een rijstrol.

Deze rol ziet er eigenlijk hetzelfde uit als een Sushi-rol, het grote verschil is dat er standaard basis ingrediënten in zitten en dan een ’topping/smaak’ wordt toegevoegd. Dit hoeft niet met rauwe vis te zijn. Je kan er eigenlijk alles in doen wat je lekker vindt of eruit laten wat je niet lekker vindt.

Dus ben je benieuwd hoe je nu Sushi maakt, geef je op voor deze workshop. Je leert rollen zonder matje (behalve de inside out rollen) en alles wat je nodig hebt om dit thuis te doen. Inclusief recept en twee rollen Sushi (24 stukjes).

 

 

 

Meer afbeeldingen

Details

Dag
donderdagavond
Datum
1 juni 2023
Tijd
19.30 uur
Locatie
Tabaksschuur Amerongen, Veenseweg 8, 3958 ET Amerongen. Parkeren bij Sportpark De Burgwal, adres Burgwal 2-4. Vandaar ca. 5 minuten lopen.
Cursusprijs
€31,00
Materiaalkosten
-
Meenemen
Onder leiding van
Mignon Brussen
Contactpersoon
Janette Post
Telefoon
06-81413595

Cursusdata

  • 01 juni 2023