Sushi maken voor beginners (workshop) (Volgeboekt)
안녕하세요,
(annyoung haseyo, oftewel hallo in het Koreaans)
Mijn naam is Mignon Willems en ik woon in Elst (Gld) met mijn man, twee zoons (2, 6 jaar) en mijn rijstkoker.
Mijn passie voor Sushi is ontstaan doordat ik in 2009 mijn biologische familie terugvond en mijn moeder mij ‘ kimbab’ leerde maken. ‘Kim’ staat voor zeewier en ‘bab’ staat voor rijst. Oftewel een rijstrol.
Deze rol ziet er eigenlijk hetzelfde uit als een Sushi-rol, het grote verschil is dat er standaard basis ingrediënten in zitten en dan een ’topping/smaak’ wordt toegevoegd. Dit hoeft niet met rauwe vis te zijn. Je kan er eigenlijk alles in doen wat je lekker vindt of eruit laten wat je niet lekker vindt.
Dus ben je benieuwd hoe je nu Sushi maakt, geef je op voor deze workshop. Je leert rollen zonder matje (behalve de inside out rollen) en alles wat je nodig hebt om dit thuis te doen. Inclusief recept en twee rollen Sushi (24 stukjes).