Cursusproject Amerongen

 Corona Protocol

Loop voordat u naar de workshop/lezing gaat nog even de Corona checklist door die wij hebben ingesloten bij de herinneringsmail. Wanneer u één van de vragen met “Ja” heeft beantwoord; meldt u zich dan af bij de begeleider van de workshop/lezing.

Onderstaand protocol is gebaseerd op de door de overheid vastgestelde corona gedragsregels. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk deze op te volgen.

Dit zijn de algemene regels. Bij de herinneringsmail die u vooraf krijgt is het protocol voor de betreffende accommodatie toegevoegd. De inrichting van de zaal en het maximum aantal deelnemers vraagt steeds weer kleine aanpassingen.

 1. Bij binnenkomst zal de begeleider van CPA vragen naar uw naam en of u de corona checklist met “Nee” heeft kunnen beantwoorden.
 2. Er is handreiniging gel beschikbaar voor het desinfecteren van uw handen
 3. Volg a.u.b. de aangegeven looproutes en houd rekening met 1,5 meter regel.
 4. Er is géén garderobe. Neem uw jas en tas dus mee naar de stoel die u wordt aangewezen.
 5. Neem op weg naar de stoel een kopje koffie of thee mee die voor u wordt ingeschonken. Bewaar uw beker voor het tweede kopje tijdens de pauze (indien van toepassing).
 6. De cursusbegeleider zal u uw plaats aanwijzen waarbij de volgorde is van voren naar achteren. Ga dus niet zomaar ergens zitten. Blijf ook a.u.b. op uw stoel zitten en ga niet rondlopen. Wilt u ook de stoelen niet verplaatsen; deze staan op de 1,5 meter norm.
 7. Als u met meerdere personen uit 1 huishouden komt en naast elkaar wilt zitten, wilt u dit dan vooraf aan de cursusbegeleider melden? Hij/zij zal dan stoelen naast elkaar zetten, rekening houdend met de 1,5 meter afstand tot andere personen.
 8. Tijdens de pauze kunt u, op aangeven van de begeleiders rij voor rij, een kop koffie of thee halen (indien van toepassing).
 9. Bij bezoek aan het toilet geldt dat er beperkt toegang is. Na gebruik graag het toilet spoelen met gesloten deksel en uw handen weer wassen.
 10. Na afloop van de bijeenkomst zal de cursusbegeleider u vragen per rij, één voor één de zaal te verlaten.
 11. Wilt u bij het napraten a.u.b. rekening houden met de 1,5 meter regel.
 12. Het niet naleven van deze gedragsregels kan de locatie een boete opleveren. Indien u bovenstaande gedragsregels niet wilt opvolgen, zijn wij helaas genoodzaakt u te verzoeken de zaal te verlaten.

 

Hartelijk dank namens het Bestuur en de cursusbegeleiders

Corona Protocol

Loop voordat u naar de workshop/lezing gaat nog even de Corona checklist door die wij hebben ingesloten bij de herinneringsmail. Wanneer u één van de vragen met “Ja” heeft beantwoord; meldt u zich dan af bij de begeleider van de workshop/lezing...

Verder lezen »

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief