Mededelingen

 

Het Cursusproject draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Een kleine groep bevlogen inwoners uit Amerongen, Elst en Leersum zorgt samen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

We zoeken versterking voor ons vrijwilligersteam. Draag jij het Cursusproject een warm hart toe? En vind je het leuk om cursussen, lezingen en workshops te organiseren ? Stuur ons dan snel een berichtje. De hoofdtaken zijn voornamelijk het organiseren van cursussen, waarbij je contact hebt met docenten, de cursisten informeert en je gastvrouw/heer bent tijdens de avond/middag etc.

En er zijn ook andere werkzaamheden: bijvoorbeeld financieel/administratief, zoals de penningmeester/secretaris. Ook zetten enkelen van ons zich in voor de promotie/PR, anderen weer voor de website en nieuwsbrief, het maken van de jaarlijkse cursuskalender, het voorzitterschap etc.

We komen ongeveer 6 a 7 keer per jaar bij elkaar met bestuur en werkgroep voor een vergadering en enkelen van ons komen ook af en toe bij elkaar in kleiner verband.

Je tijd kun je heel flexibel indelen. En hoeveel tijd je eraan kwijt bent is voor elk van de vrijwilligers verschillend. Dat maakt het ook mooi, we doen het samen, en iedereen doet wat voor hem/haar past bij de persoonlijke interesses.

Bel of mail voor meer informatie naar 06-39196625 (voorzitter) of mail secretaris@cursusprojectamerongen.nl

> Bestuur en werkgroepleden Cursusproject

> Taakomschrijvingen bestuur en werkgroepleden

 

Tijdig inschrijven

Schrijf u tijdig in voor een door u gewenste cursus. Dit voorkomt dat wij u wellicht  moeten teleurstellen. Omdat de cursus is volgeboekt of is geannuleerd wegens een te gering aantal cursisten.

Koffie en thee

In de brandweerkazerne, Allemanswaard en de bibliotheek kosten de kopjes koffie en thee € 1,00. Neemt u a.u.b. dit geld contant mee, als u hier gebruik van wil maken.

Algemene voorwaarden en inschrijvingsprotocol

Inschrijven kan via deze website en op de openingsavond in Allemanswaard. Inschrijven kan tot het moment dat de cursus start of het maximum aantal cursisten is bereikt. Wanneer het aantal inschrijvingen, tijdens de openingsavond, het maximum aantal cursusplaatsen overschrijdt, wordt tot loting overgegaan. Diegenen die zijn uitgeloot worden hiervan zo spoedig mogelijk,  doch uiterlijk voor 1 februari 2017 op de hoogte gesteld en op een reservelijst geplaatst. Alle overige cursisten ontvangen 1-2 weken voor de aanvangsdatum van de betreffende cursus een herinnering per e-mail. Lees verder………

 

Schermafbeelding 2014-01-15 om 17.53.12
 

 

 

 

facebook-logo

 

Cursusproject volgen via FACEBOOK en TWITTER