Mededelingen

Het cursusjaar 2017 zit er op. Wij kijken terug op een geslaagd cursusjaar met mer dan 650 deelnemers aan activiteiten van het Cursusproject.  De nieuwe cursussen staan weer op deze website. Ideeën voor nieuwe cursussen blijven altijd van harte welkom. Neem contact op met een van de werkgroepleden.

Wij nodigen alle inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug van harte uit om deel te nemen aan cursussen van het Cursusproject Amerongen. Ook deelnemers buiten onze gemeente zijn van harte welkom.

Heuvelrug Robot Event

Het Heuvelrug Robot Event 2018 wordt groter dan 2017. Wil je goed voorbereid zijn, volg dan ook de Heuvelrug Robot Workshops  of informeer of je school deelneemt aan het Heuvelrug Robot Scholenproject. Het Heuvelrug Robot Event financieel steunen kan ook middels ons Crowdfund. Het Heuvelrug Robot Event is een samenwerking tussen: Stichting Cursusproject Amerongen, Bibliotheek ZOUT, Wageningen UR  en een aantal basisscholen

Vrijwilligers gezocht

Het Cursusproject draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Een kleine groep bevlogen inwoners uit Amerongen, Elst en Leersum zorgt samen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

We zoeken versterking voor ons vrijwilligersteam. Draag jij het Cursusproject een warm hart toe? En vind je het leuk om cursussen, lezingen en workshops te organiseren ? Stuur ons dan snel een berichtje. De hoofdtaken zijn voornamelijk het organiseren van cursussen, waarbij je contact hebt met docenten, de cursisten informeert en je gastvrouw/heer bent tijdens de avond/middag etc.

Bel of mail voor meer informatie naar 06-39196625 (voorzitter) of mail secretaris@cursusprojectamerongen.nl

 

Tijdig inschrijven

Schrijf je tijdig in voor een door je gewenste cursus. Dit voorkomt dat wij je wellicht  moeten teleurstellen. Omdat de cursus is volgeboekt of is geannuleerd wegens een te gering aantal cursisten.

Koffie en thee

In de brandweerkazerne, Allemanswaard en de bibliotheek kosten de kopjes koffie en thee € 1,00. Neem dit geld contant mee, als je hier gebruik van wil maken.

 

Algemene voorwaarden 

Lees verder………

 

Robots zetten Allemanswaard weer op zijn kop!

 
 

facebook-logo

Cursusproject volgen via FACEBOOK en TWITTER