Mededelingen

Van de voorzitter

Terwijl ik dit schrijf, is het nog volop zomer en kunnen we terugkijken op een warme, droge periode. Ik heb er volop van genoten. Het Cursusproject kijkt echter al weer vooruit naar misschien wel een onstuimig najaar. Daar staan nog 23 leuke, inspirerende cursussen op het programma. Ook is het nu de periode waarin we de programmering voor 2019 gaan samenstellen. Altijd een hele puzzel om gemiddeld 120 dagdelen in elkaar te schuiven.

Al sinds 1973 wordt het Cursusproject Amerongen gerund door vrijwilligers. Ik ben dan ook blij dat wij de afgelopen jaren weer nieuwe mensen hebben mogen verwelkomen. Aan het eind van dit jaar zullen een aantal functies binnen het bestuur worden overgenomen. Mijn voorzitterschap geef ik door aan Jolanda Boersma en penningmeester Leni ten Wold zal vanwege haar verhuizing naar Utrecht het penningmeesterschap overdragen aan Pieter Luijendijk. In de volgende nieuwsbrieven zullen verschillende nieuwe leden zich aan u voorstellen. Wij zijn nog wel op zoek naar een nieuwe secretaris en hopen deze functie voor het eind van het jaar te kunnen invullen.

Het is mooi dat een nieuwe groep mensen het Cursusproject gaat leiden. Dit geeft weer nieuwe kansen en mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u als cursist, centraal blijft staan. Want zonder cursisten, geen Cursusproject!

In het afgelopen voorjaar kon u zich aanmelden voor een cursus op onze website en via iDeal het cursusgeld betalen. Het vereenvoudigde de taak van onze penningmeester, maar heeft ook mensen weerhouden om zich tijdig aan te melden. Daardoor gingen helaas een aantal cursussen niet door. Dit willen wij zoveel mogelijk voorkomen, want het is teleurstellend voor zowel de opgegeven cursisten als voor de docent. Wij zullen een aantal aanpassingen doen op de website zodat het voor iedereen gemakkelijk is zich voor een cursus in te schrijven.

Ik hoop dat wij u nog enthousiast kunnen maken voor een cursus in het najaar. Graag tot ziens op een van onze cursussen.

 
 

facebook-logo

Cursusproject volgen via FACEBOOK en TWITTER