Mededelingen

Van de voorzitter

Terwijl ik dit schrijf is het nieuwe jaar net een feit. Namens alle vrijwilligers van het Cursusproject Amerongen wens ik al onze deelnemers, docenten, sponsoren en alle andere belangstellenden een voorspoedig, leuk en leerzaam 2019 toe!

Een heel nieuw cursusjaar barstensvol leuke en interessante lezingen, workshops, cursussen, trainingen en wandelingen staat op het punt te beginnen. Een programma voor jong en oud. We hebben het wederom met veel enthousiasme en bevlogenheid voor u samengesteld. Het programma staat inmiddels online en onze eerste programmaoverzicht van 2019 ligt al weer bij de inwoners van Amerongen en Leersum in de bus.

Het is voor ons een jaar vol veranderingen: het programmaoverzicht is vernieuwd, we hebben ons cursusaanbod uitgebreid met een aantal lezingen in de Napoleonschuur over kunst en ook in ons eigen team zullen er een aantal wijzigingen plaatsvinden.

U ontvangt dit jaar ons programmaoverzicht twee keer bij u thuis: in januari voor de maanden januari tot en met juni en in augustus voor de laatste maanden van het jaar. Een bewuste keuze. U ontvangt zo een actueel overzicht en wij hebben een extra mogelijkheid om ons programma nogmaals bij u onder de aandacht te brengen. Tenslotte bestaat het Cursusproject Amerongen dankzij uw inschrijvingen.

2019 Staat ook in het teken van wijzigingen binnen ons team van vrijwilligers. Paul Machielsen heeft de voorzittershamer eind december overgedragen aan mij, Jolanda Boersma en we hebben afscheid genomen van Jelica Honders en van onze penningmeester Leni ten Wolde. Zij heeft de boeken inmiddels overgedragen aan Pieter Luijendijk. Medio dit jaar zal Johan Bijl zijn secretarisfunctie overdragen aan zijn opvolger Janette Post. Ook Guus Schmittmann (programmacommissie) treedt terug en wordt opgevolgd door Wery Knaven. We zijn verheugd dat de heren dit jaar nog als cursusbegeleiders bij het Cursusproject betrokken willen blijven. Wij zijn hen veel dank verschuldigd voor hun jarenlange inzet als bestuurslid en cursusbegeleider.

Naast de Pieter Luijendijk, Janette Post en Wery Knaven is ons team nog versterkt met de komst van Renate Wongtschowski en Marc Kamermans. Aan ons allen de schone taak om met veel enthousiasme het mooie werk voor te zetten. Uiteraard met onze eigen twist, maar altijd vanuit de gedachte om onze dorpsgenoten met elkaar te verbinden door een platform te bieden waar men kennis kan delen, kennis kan opdoen en buurtgenoten kan ontmoeten.

En waar zouden we zijn zonder onze sponsoren en docenten? Ook hen willen we graag bedanken voor hun trouwe steun in 2019. En uiteraard wensen wij u, onze enthousiaste deelnemers een inspirerend, leerzaam en vooral gezellig cursusjaar toe!

 
 

facebook-logo

Cursusproject volgen via FACEBOOK en TWITTER