Mededelingen

Het cursusjaar 2017 zit er bijna op. De leden van het Cursusproject Amerongen zijn bezig met het programma voor 2018. Vanaf 1 januari staan de nieuwe cursussen weer op deze website. Ideeën voor nieuwe cursussen blijven altijd van harte welkom. Neem contact op met een van de werkgroepleden.

Groot Nieuws   

 

De Kaap 16 november 2017

 

 

 

 

Nieuwe kookplek voor het Cursusproject Amerongen.

Lees artikel in De Kaap 16 november 2017

 

Koffie en thee

In de brandweerkazerne, Allemanswaard en de bibliotheek kosten de kopjes koffie en thee € 1,00. Neemt u a.u.b. dit geld contant mee, als u hier gebruik van wil maken.

Algemene voorwaarden en inschrijvingsprotocol

Inschrijven kan via deze website en op de openingsavond in Allemanswaard. Inschrijven kan tot het moment dat de cursus start of het maximum aantal cursisten is bereikt. Wanneer het aantal inschrijvingen, tijdens de openingsavond, het maximum aantal cursusplaatsen overschrijdt, wordt tot loting overgegaan. Diegenen die zijn uitgeloot worden hiervan zo spoedig mogelijk,  doch uiterlijk voor 1 februari 2017 op de hoogte gesteld en op een reservelijst geplaatst. Alle overige cursisten ontvangen 1-2 weken voor de aanvangsdatum van de betreffende cursus een herinnering per e-mail. Lees verder………

 

Schermafbeelding 2014-01-15 om 17.53.12
 

 

 

 

facebook-logo

 

Cursusproject volgen via FACEBOOK en TWITTER