Cursusproject Amerongen

Nieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van actuele zaken omtrent het Cursusproject Amerongen

UPDATE DD. 15 augustus 2020 Ons uitgangspunt blijft het respecteren van de Corona maatregelen zoals die op dit moment gelden. Per locatie hebben we daarom gekeken naar bijvoorbeeld het maximale aantal deelnemers en dingen zoals de koffievoorziening, toiletgebruik etc. De persoonlijke herinneringsmail aan de deelnemers, voorafgaande aan de betreffende activiteit zal een bijlage bevatten met[…] Verder lezen »

We hebben sinds kort de mogelijkheid om meerdere inschrijvingen in één keer te verwerken. Het werkt iets anders dan u misschien gewend bent. Vandaar hieronder de “handleiding”. Enkele cursus/workshop inschrijven U gaat naar een activiteit waar u zich voor in wilt schrijven. Geef in het reserveringsformulier aan hoeveel kaarten u wilt. Klik daarna op “Boek[…] Verder lezen »

Corona Protocol

Loop voordat u naar de workshop/lezing gaat nog even de Corona checklist door die wij hebben ingesloten bij de herinneringsmail. Wanneer u één van de vragen met “Ja” heeft beantwoord; meldt u zich dan af bij de begeleider van de workshop/lezing...

Verder lezen »

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief