Marketing

De werkgroep Marketing zorgt ervoor dat elk seizoen de lay-out van de brochure wordt samengesteld. Marketing onderhoudt de contacten met de drukker, zorgt voor de contacten met de pers en heeft het beheer van Facebook en Twitter. Deze werkgroep bestaat uit Wim, Lodewijk en Wery, die de website en de nieuwsbrief verzorgt. Jolanda verzorgt Facebook en Twitter.

Hoe meer handen, hoe lichter het werk. We zoeken daarom nog uitbreiding van deze groep voor deeltaken.

Cursusbegeleiding

Alle vrijwilligers van CPA zijn ook lid van de werkgroep Cursusbegeleiding. Wat doet een cursusbegeleider eigenlijk? Gezamenlijk stellen we het programma op en maken we keuzes uit de door de cursusbegeleiders aangedragen ideeën voor een workshop of lezing. De verschillende activiteiten worden verdeeld en de betreffende cursusbegeleider zorgt voor het contact met de docent, kiest de accommodatie, draagt tekst en foto’s aan voor de website en begeleidt op de betreffende avond/middag de cursus. Hij/zij ontvangt en registreert de deelnemers en zorgt voor koffie/thee enz.

Onze cursuscoördinator Lodewijk van Duuren stuurt al deze activiteiten aan en onderhoudt de contacten met de accommodatie eigenaren/beheerders.

Werkgroep medewerkers

Hieronder staan de huidige medewerkers van CPA. Zoals al eerder gezegd: nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom, want vele handen maken licht werk. Interesse gekregen? Vul geheel vrijblijvendheid dit formulier in.

Lodewijk van Duuren

Cursuscoördinator

Tel: +31 (0) 6 5250 1331

vanduuren@cursusprojectamerongen.nl

Wery Knaven

Website/nieuwsbrief

Tel: +31 (0) 611 018 518

knaven@cursusprojectamerongen.nl

Robert van der Kemp

Cursusbegeleider

Tel: +31 (0) 620 033 859

vanderkemp@cursusprojectamerongen.nl