Cursusproject Amerongen

Marketing

De werkgroep Marketing zorgt ervoor dat elk seizoen de lay-out van de brochure wordt samengesteld. Marketing onderhoudt de contacten met de drukker, zorgt voor de contacten met de pers en heeft het beheer van Facebook en Twitter. Renate is de trekker van deze werkgroep, die verder nog bestaat uit Jolanda en Wery, die de website en de nieuwsbrief verzorgt.

Hoe meer handen, hoe lichter het werk. We zoeken daarom nog uitbreiding van deze groep voor deeltaken.

Cursusbegeleiding

Alle vrijwilligers van CPA zijn ook lid van de werkgroep Cursusbegeleiding. Wat doet een cursusbegeleider eigenlijk? Gezamenlijk stellen we het programma op en maken we keuzes uit de door de cursusbegeleiders aangedragen idee├źn voor een workshop of lezing. De verschillende activiteiten worden verdeeld en de betreffende cursusbegeleider zorgt voor het contact met de docent, kiest de accomodatie, draagt tekst en foto’s aan voor de website en begeleidt op de betreffende avond/middag de cursus. Hij/zij ontvangt en registreert de deelnemers en zorgt voor koffie/thee enz.

Werkgroep medewerkers

Hieronder staan de huidige medewerkers van CPA. Zoals al eerder gezegd: nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom, want vele handen maken licht werk. Interesse gekregen? Vul geheel vrijblijvendheid dit formulier in.

Wery Knaven

Marketing en Website/nieuwsbrief

Tel: +31 (0)611 018 518

knaven@cursusprojectamerongen.nl

Renate Wongtschowski

Marketing en publicaties

Tel: +31 (0) 618 660 817

renate@cursusprojectamerongen.nl

Harry Ruijs

werkgroeplid

Tel: +31 (0) 343 456449

ruijs@cursusprojectamerongen.nl

Mark Kamermans

werkgroeplid

Tel: + 31 (0) 622 978 583

kamermans@cursusprojectamerongen.nl

Paul Machielsen

werkgroeplid

Tel: 0343 451707 / 0639 196 625

paul@cursusprojectamerongen.nl